Børnetøj Online

Hos Kwadusa sælger vi funktionelt tøj online til børn i alderen 1 og 10 år med fokus på i kvalitet, design og bæredygtighed. Med tøj fra Kwadusa har du mulighed for at klæde dit barn i unikt tøj, der er produceret med omhu og med sans for detaljen. Vi adskiller os fra mange andre producenter af børnetøj på markedet med vores farvestrålende og smukke afrikanske tekstiler som kaldes wax prints.

LIMITED EDITION

Wax print tekstilerne håndplukkes på det lokale marked i Kenya, og fordi mange af tekstilerne kun fås i begrænsede mængder, produceres nogle af vores produkter kun i et lille oplæg. Limited Edition produk­terne er alle markeret med et x antal nr. ud af en produktion på x antal. Hermed kan du se, hvor mange stykker tøj der er produceret i hvert enkelt tekstil, og du ved, at dit stykke tøj er noget ganske særligt.

KØB BØRNETØJ MED OMTANKE ONLINE 

Vi vil gerne give forældre, bedsteforældre, andre familiemedlemmer og venner muligheden for at købe unikt børnetøj online. Børnetøj, der byder på flotte print og funktionelt design, og samtidig støtter op om gode arbejds- og handels­forhold.

Kwadusas tøj består af farverige afrikanske prints og jerseyvarer bl.a. t-shirts med cool prints til børn i alderen 1-10 år, som er trykt i hånden. Håndtrykte prints giver et unikt produkt og udtryk, der skiller sig ud fra det masseproducerede børnetøj.

Det er vigtigt for os, at vores tøj produceres under gode forhold, og at medarbejdere sikres en fair løn for deres arbejdskraft. I vores samarbejde med Kiboko Leisure Wear i Kenya, som er certificeret af World Fair Trade Organisation, er vi med til at skabe arbejdspladser og vækst.

Her på sidens webshop kan du finde børnetøj i alle varianter og farver til både drenge og piger. Mangler dine børn en ny jakke, en fin kjole eller nogle gode skjorter, kan du være sikker på at finde et udvalg her hos Kwadusa, som du ikke har set før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *