Hvad er Kwadusa

Unikt design

Kwadusa kombinerer dansk designs enkelthed, stil og funktionalitet med faverige afrikanske tekstiler. Resultatet er kvalitetstøj med et urbant look, som giver plads til bevæ­gelse og leg for drenge og piger i alderen 1-10 år. Med fokus på bæredygtighed, fair trade, kvalitet og design skaber Kwadusa børnetøj, som moderne og bevidste forældre og bedsteforældre kan købe med god samvittighed.

Kwadusa – fordi Afrika kan!

Kwadusa tager udgangspunkt i Afrika, og hvad Afrika kan. Kwadusas tøj designes i Danmark, men indkøb af tekstiler og produktionen sker i Afrika. Kwadusa er derfor 100 % afrikansk produceret. På den måde er Kwadusa med til at skabe vækst og arbejdspladser på et kontinent som ellers ofte fremstilles med et negativt fortegn. Afrika er et sammensat kontinent, men flere lande gennemgår i disse år en rivende udvikling, som Kwadusa gerne vil støtte op om. Hos Kwadusa vil vi gerne være med til at fremhæve det positive ved Afrika og vise at Afrika kan!

Limited Edition er unikt tøj

Kwadusas tøj er 100% afrikansk produceret, og tekstilerne håndplukkes på de lokale markeder. Mange af tekstilerne fås kun i begrænsede mængder og i begrænsede perioder, og derfor producers noget af vores tøj kun i et lille oplæg. Når du køber vores limited edition tøj, får du et helt unikt stykke tøj, som kun få andre har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *