Økologisk børnetøj

Hos Kwadusa kan du købe tøj til dine børn i alderen 1 til 10 år. Vi kombinerer dansk design med farverige afrikanske tekstiler og resultatet er unikt, urbant børnetøj.

For os er det vigtigt med godt design og god kvalitet, og vi vil gerne give forældre muligheden for at kunne vælge børnetøj, der er fremstillet økologisk. Derfor har vi et fast udvalg af økologiske børne T-shirts i vores shop, fremstillet af bomuld produceret i Uganda og Tanzania.

EN DEL AF EN POSITIV UDVIKLING

Afrika er et kontinent med stor diversitet og mange forskellige strømninger. Mange af de afrikanske lande gennemgår i disse år en rivende udvikling bl.a. inden for kunst, kultur og design. Denne positive udvikling ville vi gerne være en del af og ved at få produceret i Kenya er vi med til at understøtte jobskabelse og udvikling.

Forandring sker ikke på en dag, og Kwadusas ønske om at producere i Afrika og samtidig kunne tilbyde økologiske og fairtrade producerede varer i god kvalitet til en rimelig pris, er ikke altid let og nemt tilgængeligt. Men vi har forsøger at få det bedste ud af, hvad Afrika har at byde på, og vi er derfor glade for at kunne tilbyde vores kunder lækre økologiske produkter og håber, at vi med tiden kan få et endnu større udvalg af afrikansk producerede økologiske varer.

NORDISK BØRNETØJ MED ET AFRIKANSK TWIST

I designet af vores børnetøj er det helt afgørende, at tøjet er funktionelt og behageligt at have på. Det er vigtigt, at børnetøj giver plads til bevægelse og udfoldelse, og at det ikke begrænser børn i deres aktiviteter og leg.

Der, hvor Kwadusa adskiller sig fra andre børnetøjsproducenter, er i høj grad vores print og designs. Det afrikanske twist bliver tydeligt i de farverige print, som det meste af vores tøj har.

I Kwadusas shop kan du se alle vores kollektioner af fairtrade afrikansk børnetøj. Er du interesseret i økologisk børnetøj, er der også mulighed for det. Vi har et udvalg af behagelige t-shirts til både drenge, piger og babyer. Det økologiske børnetøj fås i et bredt udvalg af farver og med mange forskellige prints, som alle er håndprintede.