Kwadusas samarbejdspartnere

Kwadusa har flere samarbejdspartnere. Lige nu produceres hele vores kollektion i Nairobi, Kenya, men på længere sigt vil vi meget gerne udvide til andre afrikanske lande.

Kiboko Leisure Wear

Vores største samarbejdspartner Kiboko Leisure Wear står for størstedelen af vores produktion. Kwadusa samarbejder tæt med Kiboko Leisure Wear, og vi kommer jævnligt på fabrikken for at have føling med, hvordan produktionen foregår. Det er vigtigt for os at sikre, at vores produkter fremstilles under gode forhold. Kiboko Leisure Wear ligger i udkanten af Nairobi og er en virksomhed i vækst med næsten 100 medarbejdere. Kibokos produktionslinje er designet i samarbejde med en dansk ekspert fra Dansk Mode og Tekstil og Håndværksrådet for at sikre gode arbejdsforhold og en effektiv produktion. Kiboko blev certificeret af World  Fair Trade Organization i marts 2015.

Kiboko
Produktion hos Kiboko, Kenya.

Tekstil leverandører

Vi rejser med jævne mellemrum til Nairobi og alle tekstiler, lynlåse, knapper osv., som vi bruger, bliver håndplukket på de lokale markeder. Det er vigtigt for os at kvaliteten er i orden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *